Hopp til innhold

Om bjørnedyr i Ekko

Bjørnedyr og prosjektet vårt Bjørnedyr i norske skoger fikk super dekning i gårsdagens Ekko på NRK P2. Journalist Guro Tarjem hadde vært med Torbjørn i Bymarka i Trondheim, samlet en flott etasjemose og snakket mye om verdens kuleste dyr. Tilbake på NTNU Vitenskapsmuseet ble mosen undersøkt, og jammen kravlet det ikke frem en liten eutardigrad. Her er en direkte lenke til innslaget.

Publisert Kategorier NRK, Radio, Skog

Om Torbjørn Ekrem

Professor i entomologisk systematikk ved NTNU Vitenskapsmuseet. Jobber med taksonomi og fylogeni på insekter, spesielt fjærmygg. Underviser i biosystematikk ved NTNU og er koordiantor for det norske nettverket for DNA-strekkoding, NorBOL (www.norbol.org).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *