Sommerlarm

Hei alle småforskere!

By lisemab
Bli en forskerspire, du også! Foto: NTNU Vitenskapsmuseet
Bli en forskerspire, du også!

I år som tidligere år arrangerer NTNU Vitenskapsmuseet sommerlarm for barn fra 10-12 år.

Hvordan foregår dette, spør du? Jo, nå skal du høre. Vi byr på fem aktivitetsrike dager for deg som er 10-12 år. Du velger selv om du vil bli med på uke 26 (22-26. juni ) eller uke 27 (29. juni-3. juli).

Vi kan friste med innsikt i arkeologi og naturvitenskap, uteforskning og inneforskning og mye lek. Vi kommer til å reise på ekskursjoner i Trondheim for å belyse spennende forskning samt at vi kommer til å fordype oss i museets egne samlinger. Sommerlarm foregår både utendørs og innendørs fra kl. 9:00 – 14:00 hver dag i en uke.

Mer informasjon om program finner du på denne lenken. Her finner du også lenke til elektronisk påmeldingsskjema.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

 Legg igjen en kommentar