Sommerlarm

Planleggingen er i gang

By lisemab

Bueorm i våtmagasinet

Etter en lang vinter er våren endelig her og vår på NTNU Vitenskapsmuseet betyr planlegging av årets Sommerlarm; to fantastiske uker med forskerspirer mellom 10-12 år.

Dersom du vet om en forskerspire som er breddfull av nysgjerrighet og utforskertrang er denne bloggposten til deg. Om kun få dager kommer vi til å legge ut lenke til påmelding, men vi vil allerede nå friste dere litt med info om hva, når og hvor:

Vi inviterer til forskerspireklubb de to første ukene i sommerferien. Her blir det spennende besøk i museets egne lokaler, arkeologisk utgraving i ekte middelalderjord, biologiekskursjoner i nærområdet, besøk ved forskningsmiljø ved NTNU, eksperimenter og lek i utstillingene og parken. Sommerklubben foregår altså både utendørs og innendørs.

Varighet fra kl. 9:00 – 14:00 hver dag.

DATO: Uke 26: 25. – 29. juni eller Uke 27: 2. – 6. juli. Max 20 deltakere per uke.
PRIS: Kr 1100,- per person

Ikke overbevist? Her kommer en liten bildekavalkade fra fjorårets Sommerlarm.

 Legg igjen en kommentar