Sommerlarm

Hei, alle forskerspirer!

By lisemab

DSCF0318Er du en forskerspire selv? Eller kanskje kjenner du en forskerspire mellom 10 og 12 år?

NTNU Vitenskapsmuseet arrangerer også i år Sommerlarm, en spennende sommeruke rett etter at sommerferien har startet. Vi byr på fem aktivitetsrike dager for deg som er 10-12 år. Du velger selv om du vil bli med på uke 26 (23-27. juni ) eller uke 27 (30. juni-4. juli).

Her blir det spennende besøk i museets egne lokaler, arkeologisk utgraving i ekte middelalderjord, biologiekskursjoner i nærområdet, besøk ved forskningsmiljø ved NTNU, eksperimenter og lek i utstillingene og parken. Sommerklubben foregår altså både utendørs og innendørs fra kl. 9:00 – 14:00 hver dag i en uke.

Mer informasjon og lenke til påmelding finner du her.

Bli med da vel!Legg igjen en kommentar