Evolusjon!

Gavetips!

By Magni Olsen Kyrkjeeide

I dag fant jeg en nettbutikk med tidenes kuleste trykk! Her kan en sphagnolog (en ekspert på torvmoser) finne gaver til kjæresten, foreldre, barn, veiledere, lovende studenter og seg selv! Man kan få trykkene både på trucker hats, t-skjorter, slips, buttons og lignende. Lurer på om de også har feltvesker? Det er ikke så veldig mange sphagnologer i verden, så salget må gå litt trått. Det skal bli spennende å se hvor mange som dukker opp med disse effektene på Det femte møtet om torvmosers biologi som avholdes i Latvia og Estland i august…

Til verdens heiteste sphagnolog!
Gave til den miljøbevisste!
Alle barns drøm!


Kommentarer

Fia 21 aug 2012

Hej!
tyckte att detta kunde passa här:
http://alienfriends.spreadshirt.se/

Magni Olsen Kyrkjeeide 21 aug 2012

Ja, passer utmerket! Fine t-skjorter 🙂

Legg igjen en kommentar