Sommerlarm

Utstillingsdag

By

Årets sommerlarm er ferdig for i år, og vi sitter igjen med mange opplevelser fra uken som har gått. Vi har vært både arkeologer, biologer, geologer og taksidermister, og det er bidrag fra alt dette i den flotte utstillingen vi har laget. Mange interessante funn er samlet her! Utstillingen står i kjelleren på museet og blir åpen for alle i hele sommer.

Dagen i dag har gått med til å gjøre klar utstillingen. Vi har plukket ut de beste funnene fra uken og hengt opp bilder av det vi har drevet med denne uken. Vi har i tillegg laget is. Vi blandet fløte, melk, vaniljesukker og sukker i en pose. Denne blandingen ble lagt i en annen pose sammen med isbiter og salt. Etter en stund med risting, ble dette til ferdig is.

Klokken 13 hadde vi åpning av utstillingen. Da kom foreldre og søsken hit til museet. De fikk se på alt vi har stilt ut og fikk spise den hjemmelagde isen vår. Det smakte kjempegodt!Legg igjen en kommentar