Sommerlarm

Utstillingsdag

By
Noen av dyrene som ble laget

Nå er siste dag med Sommerlarm over. I dag har vi jobbet med sommerutstillingen til museet.  Mye av det vi har samlet i løpet av uken, ble satt sammen til en utstilling i matpakkerommet på museet. Her har vi samlet noen av funnene fra arkeologidagen, geologidagen og turen til Ilaparken. I tillegg har vi hengt opp bilder fra de ulike aktivitetene denne uken. Denne utstillingen blir åpen for alle som er på museet i sommer.

Noen av dyrene som ble laget på torsdag

Vi prøvde også å lage hjemmelaget is i dag. Ved å blande melk, fløte, sukker og vaniljesukker sammen og kjøle ned blandingen med isbiter og salt, skulle vi få laget fløteis. Dette ble mislykket, blandingen ble ikke til is. Isblandingen var likevel veldig god å spise!

På slutten av dagen kom foreldre, søsken og besteforeldre på besøk. De fikk se på utstillingen og fikk kaffe og is.  Det ble laget en ekstra utstilling med dyrene som ble laget denne uken, slik at familiene skulle få se alt vi har gjort denne uken. Til slutt fikk alle deltakerne en Sommerlarm-diplom.

Takk for en innholdsrik uke!

En del av utstillingen


Legg igjen en kommentar