Sommerlarm

Tur til St. Olavs Hospital (uke 1)

By
Skrumplever
Skrumplever

Tirsdag 22.06.10

I dag var det to ting vi skulle gjøre, dra til St. Olavs og se på menneskedeler som lever og blære, og dissekere en fisk. Vi velger å skrive om turen til St. Olavs. Da vi kom fram, møtte en mann som het Ivar oss. I tjue minutter fortalte han oss om blant annet identitet og hva som gjør til at vi får blåmerker + litt til. Etter det fikk vi prøve forskjellige oppgaver og se litt på menneskedeler. Til slutt ble vi tatt med til et annet rom, der hvor vi fikk se noe veldig ekkelt, nemlig to forskjellige levre. Den ene tilhørte en mann som hadde drukket mye alkohol, den het fettlever. Den andre tilhørte en person som hadde en slags lever-sykdom, den het skrumplever. Dette var alt for i dag, fortsett og les bloggen ;-D



Legg igjen en kommentar