Evolusjon!

Moseklubben!

By Magni Olsen Kyrkjeeide

Ventetiden er over, Moseklubben er etablert!

I helga samlet 22 norske moseentusiaster seg i Lom for fire dager med mosekos og etablering av en norsk moseklubb. Lørdag kveld ble endelig en norsk moseklubb etablert. Moseklubben blir en underorganisasjon innen Norsk Botanisk Forening og man må være medlem der for å bli medlem i Moseklubben. Nettsidene vil også ligge på botanisk forenings side og de finner du her. Siden er foreløpig ikke så veldig innholdsrik, men dette blir det gjort noe med utover høsten. Det blir også mulig å melde seg inn etter hvert.

Målene for Moseklubben er å være en arena for moseinteresserte i Norge, både hobbybryologer og betalte bryologer. En gang i året blir det arrangert en mosesamling ett eller annet sted i Norge hvor de som vil kan møtes for å lære mer og undersøke områder man ikke har vært i tidligere. Og ikke minst, møte andre moseentusiaster!Legg igjen en kommentar