Evolusjon!

Moseadventskalender!

By Magni Olsen Kyrkjeeide

Det nærmer seg snart jul og 1. desember er like rundt hjørnet. For at ventetiden til julaften skal bli litt kortere, blir det moseadventskalender her på mosebloggen. Hver dag kommer det et nytt blogginnlegg om mose, relatert til jul! Er det mulig å finne 24 julemoser? Følg med!Kommentarer

Torbjørn Høitomt 28 nov 2012

Bra tiltak!

Da trenger jeg ikke sjokoladekalender i år 🙂

Heidi Jensen 28 nov 2012

Gleder meg selv om jeg ikke er så god på mose da..!

Magni Olsen Kyrkjeeide 29 nov 2012

Jeg håper jo at noen kanskje blir litt bedre på moser eller i det minste synes det er litt gøy å lese om disse små plantene.

Torbjørn: Sjokolade og mose samtidig? Ingen dum kombinasjon…

anemarthe 02 des 2012

Yeah! Hurra for mosekalender!
Foreløpig eneste kalenderen jeg har i år.
Og nerdebonanzamosejulekalender er jo topp! 🙂

Magni Olsen Kyrkjeeide 02 des 2012

😀

Legg igjen en kommentar