Sommerlarm

Snipp, snapp, snute…

By lisemab

…så var sommerlarm ute for i år.

Alle barna fikk med seg hver sin humleplakat for å henge opp på rommet sitt. Last ned din egen på Artsdatabankens nettsider.
Alle barna fikk med seg hver sin humleplakat for å henge opp på rommet sitt. Last ned din egen på Artsdatabankens nettsider.

I dag var det siste dag av årets sommerlarm og forskerspirene fikk testet ut de fine matestasjonene som de laget i går. Vi satte opp stasjoner i en park, i en en blomstereng og ved bærbusker og fikk litt forskjellig resultat. Noen steder kom det endel fluer og et sted kom det en hær med maur som gjerne ville ha mat og i parken kom det til og med en katt som ville smake banangrøt og honning.

Humlene uteble imidlertid fullstendig. Vi kom til konklusjonen at humlene sikkert hadde mer enn nok med den deilige nektaren i blomstene og hvem vet; kanskje humlene rundt museet er litt ekstra kresne…

Mot slutten av dagen vart det duket for utstillingsåpning. Forskerspirene fikk besøk av foreldre, besteforeldre og søsken som mer enn gjerne ville se hva barna har bedrevet den siste uken. Og så avsluttet vi like godt med is, saft, kaffe mens barna fikk diplom og humleplakat.

Takk for nå, alle sammen!

Vi har hatt en fantastisk fin uke sammen med dere.

God sommerferie!Legg igjen en kommentar