NTNU Vitenskapsmuseets blogger

Dag 4! Per (uke 2)

By

idag skulle vi lære om fornybar energi og lage solcellebiler. vi fikk besøk av Christer som kan mye om fornybar energi. vi fikk mange deler og litt farget papp. vi ville kalle vår bil Per og den skulle være en musebil. Per ble en kjempesøt liten sukssesfull mus. Astrid koblet motoren til solcellepanelene, Ragnhild klippet litt papp til ører og fikset design og hjulene med litt hjelp fra Martin, og Martin og Anders lagde bane til billøpet og lagde fartsstriper på bilen vår, Per, pluss at Anders tok noen bilder. så tok vi lunch.

her kobler astrid sammen Per 😀
her er per før han ble ferdig 🙂

etter lunch mekket vi ferdig PER:D. så gikk vi til museumsparken og lekte litt der. etter det dro vi til museet og noen mekket ferdig sine biler. så hadde vio billøp utenfor shumhuset. på førsteplass første runde kom PER:D 😉 😛 neste runde kom PER 😀 🙂 ;P på andreplassen som den flinke musa han er. vi skulle jo egentlig vinne men per var trøtt. så var det papirflykonkurranse. vi hadde en veldig fin dag 🙂 hilsen gruppe en og PER 😀

Vår nyydelige PER! <3
PER skal vinne 😀 off course:)