NTNU Vitenskapsmuseets blogger

Dag 3 som arkeologer :-D (uke 2)

By

Vi startet dagen som vanlig med et møte før vi gikk opp og så på den forhistoriske utstillingen i tredje etasje. Der hadde Guro en presentasjon om arkeologi. Da lærte vi litt om ting vi kunne finne og hva arkeologer gjør. Etter det gikk vi bort til et sted rett ved Nidelva der det var jord vi kunne grave i. Halvparten gravde av gangen og vi var på første gruppe mens resten fikk leke og spille kubb, badminton og holde på med balleker. Vi fant beinrester fra dyr (heldigvis), steiner, tre, kull, spissen av en krittpipe, deler av byggestener og fiskebein.

Anders og Martin siler jorda for å finne ting =)
astrid med en beinbit 😀

etter dette dro vi tilbake og hadde en deilig lunch. Når vi var ferdig med å spise børstet vi funnene med tannbørster og skylte dem. det var en veldig artig dag og vi likte det godt.

Ragnhild spiser en solid lunch ;-P
ragnhild ble ekspert på å pusse sauetenner idag XD

hilsen oss på gruppe 1 ;-P