NTNU Vitenskapsmuseets blogger

Siste dag Gruppe 5 (uke 1)

By

I dag hadde vi energikamp. Vi var på andre grupper på energikampen. Marianne sin gruppe kom på 2. plass, Jack sin gruppe kom på siste plass, Rasmus kom på 4. plass, Ida sin gruppe kom på 6.plass. Det var veldig gøy på sommerlarm.

Det er dumt at det er ferdig. Vi fikk mange venner på sommerlarm 2010. På energikampen var vi først på sånn labyrint hvor vi trillet en ball fra det ene hjørnet til det andre hjørnet. Det var første posten. Andre posten var at vi brukte kattapult til å skyte en ball inn i en boks. 3. posten var at vi hadde en pinne  med en runding av jern som vi tok bort over en kobbertråd med bulka i.  4. post var en hårføner med en ball. Vi slo på føneren  og ballen fløy over og vi skulle prøve og få den gjennom en stålrunding.  5. post : vi satt på en tralle og dregde oss opp en bakke med en tråd.