Viten fra naturen

Tempen stiger før Forsker Grand Prix

By Anders L Kolstad

Dagen nærmer seg da 50 stipendiater skal ta steget ut på scenen og fortelle hele Norge om forskningen sin.

Forberedelsene begynte allerede i vår. Siden da har vi jobbet intenst. Alene, i grupper og med egne trenere. Det er scenetrenere, visuelle hjelpemiddeltrenere, språktrenere, stylingtrenere. All den oppfølgingen og opplæringen man kan drømme om. Mandag var vi klare. Nesten.

Les også: Hjelp, jeg skal være med på Forsker Grand Prix!

Gjennomkjøring

Vi har alle laget to presentasjoner på fire minutter. På den tiden skal vi fortelle om flere års arbeid, og gjøre det på en fengende måte. Publikum skal helst lære noe nytt og bli inspirert til å lære enda mer. Utfordringen vår er der, og den er formidabel.

Mandag var det gjennomkjøring i forberedelse til Forsker Grand Prix som går av stabelen i Trondheim 27 september i Dokkhuset. Her er jeg i et øyeblikk av dyp konsentrasjon. Hvordan skal jeg få de som hører på til å bli like gira for elg som jeg er? Foto: Gunnar Hansen, NTNU komm. avd.
Mandag var det gjennomkjøring i forberedelse til Forsker Grand Prix som går av stabelen i Trondheim 27 september på Byscenen. Her er jeg i et øyeblikk av dyp konsentrasjon. Hvordan skal jeg få de som hører på til å bli like gira for elg som jeg er? Foto: Gunnar Hansen, NTNU komm. avd.
I salen sitter ’rekka’ med kommunikasjonseksperter som vurderer innsatsen vår, ned til minste detalj. Vårt harde arbeid skal plukkes fra hverandre, analyseres, bedømmes. Livet som stipendiat i medias søkelys setter deg på prøve, både personlig og faglig. (PS: det er egentlig en veldig snill gjeng:) Foto: Gunnar Hansen, NTNU komm. avd.
I salen sitter ’rekka’ med kommunikasjonseksperter som vurderer innsatsen vår, ned til minste detalj. Vårt harde arbeid skal plukkes fra hverandre, analyseres, bedømmes. Livet som stipendiat i medias søkelys setter deg på prøve, både personlig og faglig. (PS: det er egentlig en veldig snill gjeng:) Foto: Gunnar Hansen, NTNU komm. avd.

 

Coverfoto: Julie Gloppe Solem, NTNU.Legg igjen en kommentar