NTNU Vitenskapsmuseets blogger

Dag 2 på sykehuset! (uke 2)

By

Vi startet dagen med et felles møte som i går. Så gikk vi til sykehuset. Ca midt i turen stoppet vi på en lekeplass der vi lekte på en artig greie som lignet på en disse. Når vi kom traff vi patalogen Ivar som tok oss med til et rom der han hadde en presentasjon om organer og kroppsdeler. Så gikk vi ned noen etasjer til et rom. Denne gangen tok vi ikke heis for Ragnhild fikk klaustrofobi når vi gjorde det. I det rommet vi gikk til etter på var det mange kroppsdeler på glass og sånt. Det var nyrer, en hånd, lunger, hoder som var delt i biter og flere ekle ting. Etter det gikk vi i enda et nytt rom der vi fikk se levere som vi tok bilde av. Så tok vi lunch på kantina på sykehuset.

her er et GIGA hvalhjerte 😀

Så dissikerte vi fisk! Martin skjærte og Ragnhild bruke skalpellen. Anders og Astrid brukte pinsett og sånt. Vi tok ut hjertet, hjernen, levra osv.. Vi fant også øresteiner og øyeeplet!

Vi har hatt en super dag!!

Hilsen oss på gruppe 1. 🙂