NTNU Vitenskapsmuseets blogger

Praktisk info 2013

By admin
NTNU Vitenskapsmuseet inviterer til sommerklubb for forskerspirer i alderen 10 – 12 år.
Sommerklubben foregår både utendørs og innendørs . Vi byr på fem aktivitetsrike dager med spennende besøk i museets egne magasiner, arkeologisk utgraving i ekte middelalderjord, biologiekskursjoner i nærområdet, besøk ved forskningsmiljø ved NTNU, eksperimenter og lek i utstillingene og parken. Varighet fra kl. 9:00 – 14:00 hver dag.


DATO: Uke 26: 24-28. juni   og   Uke 27: 1-5. juli    (max 20 deltakere per uke).
PRIS: Kr 1100,- per person (søskenmoderasjon kr 800).

Faktura blir tilsendt etter at påmeldingsfristen er utløpt.

OBS! Uke 26 er nå fulltegnet. Det er fortsatt plasser i uke 27.

 

PÅMELDING PÅ NETT HER! (påmelding foregår så lenge det er plasser igjen)


LUNSJ: Museet stiller med lunsj og frukt hver dag. Det blir enkel servering av brødskiver med vanlig pålegg, juice, melk og saft. Husk å melde fra om matallergi!

PROGRAM:

Mandag:  Arkeologidag. Vi graver etter ekte middelaldergjenstander i arkeologikassa vår i Elvegata og har runeverksted i utstillingene på museet.

Tirsdag: Vi drar på tur til Ranheim og besøker en stor arkeologisk utgraving sammen med arkeologer fra museet. Etter lunsj besøker vi Hansbakkfjæra og undersøker livet i fjæra.

Onsdag: Urbane dyr. Utstillingen Urbane dyr hander om hvordan dyr bygger boliger og om hvordan mennesket har lært å bygge hus av dyreverdenen. Vi har aktiviteter og opplegg rundt utstillingen og lager oss et byggeprosjekt ute på museumsplenen.

Torsdag: Biologidag.  Vi drar på tur til Theisendammen og Helkansæter og lærer oss å finne gamle spor etter mennesker, lete etter bever og undersøke naturen på veien. Obs! Vi slutter kl. 15.00 denne dagen.

Fredag: Vi er på museet og undersøker ting vi har funnet gjennom uka, lager en liten utstilling, lærer oss litt om fiskeforskning og inviterer til  avlutning med familier kl. 13.00.